23 February 2009

Gezer markası Gömlek satarsa ...

Gezer markasını biliyorsunuz ; terlik konusunda bilinen bir marka. Gezer 1 haftalık ilanlarla Ankara’da fabrika satış mağazası açacağını duyurdu. Bugün ziyaret ettiğim mağazada ise terlik ya da ayakkabı gibi bir ürün olmadığını ; şort , pantolon , gömlek gibi ürünler olduğunu gördüm. Ürünlerin hiçbirisinin markası ise Gezer değildi ; etiketlerdeki markaların hiçbirisi aynı değil , ürünler büyük bir ihtimalle taşeron firmalardan toplanmıştı.

Bu mağazadaki amaç “ madem bir markamız var, bu markanın suyunun suyunu içelim “ mantığı olabilir mi ? Bir terlik firması niçin üzerinde kendi marka etiketi bulunmayan tişörtler satar ?

Özellikle Çin’den ürün alan firmalar , buraya kadar gelmişken bu da ucuzmuş , diyerek , ne bulurlarsa satmaya çalışabiliyorlar. Burada bazı ürünlerin çok ucuz olduğunu görüp kendi alanlarıyla ilgili dahi olmasa faydalanma yolunu seçebiliyorlar.

Buradaki ilgiden memnun kalmış olacaklar ki ,ikinci bir mağaza daha açtılar. Sanırım ,marka birkaç deneme yaptı ,başarılı olduğunu görünce ,bu model üzerine yükleniyor. Bu durumun zarar kısmını 1-2 seneye kadar burada tekrar konu ediniriz.
Bir markanın üzerine bu kadar yüklenmek doğru mu , tartışırız. Yan ürünlerin ana ürün üzerindeki olumsuz etkisini irdeleriz.

TwitterTakip

2 comments:

Anonymous said...

Siz karıştırmışsınız o firma gezma adı altında iş yapıyor. Gezer markasını kullanmaktadır. Gezer Ayakkabı Deri Tic. A.Ş ile yakından uzaktan ilgisi yoktur.
Bilgilerinize...

Anonymous said...

Gezer Konfeksiyon Giyim İnşaat San.Tic.Ltd.Şirketi, Gezer Markası ile yıllardır her türlü giyim ürününün üretimini, toptan ve perakende satışını yapmakta, mağazacılık faaliyetinde bulunmaktadır. Gezer markası ile giyim alanında da faaliyet gösteren şirketimiz tanınmış bir marka olup çok sayıda mağaza işletmektedir. Şirketimiz tarafından Gezer Markası ile işletilen mağazalarda kaliteli ürünler uygun fiyatlarla satılmaktadır. Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta bu sayede müşterilerden yoğun ilgi görmektedir. Müşterilerin memnuniyeti ve yoğun ilgisi nedeniyle mağazalar zincirimize sürekli yenileri eklenmektedir.

Gezer Markası, Ankara merkezli Gezer Konfeksiyon Giyim İnşaat San.Tic.Ltd.Şirketi adına 1995 yılında tescil edilmiştir. İstanbul merkezli Gezer Ayakkabı Deri San.ve Tic. A.Ş de 1998 yılında ayakkabı ve terlik alanında tescil ettirdiği Gezer Markasını kullanarak üretim ve satış yapmaktadır.


Gezer Konfeksiyon Giyim
İnşaat San.Tic.Ltd.Şirketi

free web site hit counters

Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us