13 February 2009

Hikaye ve bilinçaltında yarattığı etki

Deniz Seki dün akşam uyuşturucu operasyonundan dolayı göz altına alındı. Ünlü kişiler niçin bu tür sansasyonel haberlere karışmak için özel bir gayret sarf ediyorlar ?

Yabancı dergilerde güzellik bakımından çok daha güzel kızlar olmasına rağmen dikkatinizi Türkiye’deki ünlüler daha çok çeker. Bunun nedeni yabancı güzellerin sizde çağrışım yapan bir hikayeleri olmamasıdır. Türkiye’deki ünlüler daha dikkat çekici ve anlamlı olmak için size çağrışımda bulunacak hikaye yaratmaya çalışırlar.

Çoğu ünlü kadının ünlü olmadığını ve birden size resminin gösterildiğini hayal edin. Güzellikleri o kadar çarpıcı gelmeyecektir zaten Deniz Seki de bu kadar ilgiyi hak edecek güzellikte bir kadın değildir. Ancak ,ne kadar çok hikayeye bulaşırsa o hikayeyle kitlenin bilinçaltında tutunabileceğini biliyor.

TwitterTakip

1 comment:

Anonymous said...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/02/deniz-sekiye-kokoin-komplosu.html



deniz sekiye kokoin komplosu

selam selam
Milli mutabakat hükümeti Sanat-kültür ekibinde yer alan yönetmen Serdar SEKİ nin kardeşi sanatçı Deniz SEKİ ye kokoin komplosu yapıldı.

Gözlem oyuncak yönetim kurulu başkanı Demokrat parti büyükçekmece ilçe başkanı ve Küçükçekmece belediye başkan adayı olan Turan BAŞARANOĞLU na tam destek verdiğini açıkladıktan iki gün sonra kokoinden gözaltına alındı.HDCF olarak partileşme sürecimizi tamamlayamadığımızdan yerel seçimlerde HDCF yanlısı adaylara destek vereceğimizi açıklamıştık


Seki’nin işleri birer birer iptal ediliyor

Deniz Seki’nin gözaltına alınması daha önceden anlaşma yaptığı konser ve organizasyonların iptal edilmesine neden oldu. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz hafta bir bankayla reklam çekimi için yaptığı sözleşme son anda feshedildi. Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta Jasmine Court Otel’de sahne alacak olan Seki’nin yerine Sabataist Yeşim Salkım ile anlaşıldı. Seki 2001 yılında da aynı iddialarla karşı karşıya kalmıştı. İnsanların kendisine iftira attığını söyleyen Seki “Tırnaklarımla kazıyarak bu yere geldim. Bu iddialar yüzünden 4 tane işim iptal oldu. 50 bin TL zarardayım”
demişti.

Yargının kararını bekliyoruz
HDCF GENEL BAŞKAnI DOC ASLI ALBER
Gönderen ELBİSTAN TÜMENİ(Burcu GEROĞLU) zaman: 09:35

free web site hit counters

Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us