29 March 2009

Ve MSN kadını yarattı...

MSN milyonlarca insanın faydalandığı bir servis. Ancak , msn uzun süre bu servisin marka değerini yalnız bıraktı ve işlemedi. Msn dili , msn hayatı gibi yüzeysel hayatı çağrıştıran bir kimlik MSN üzerine yerleşti. Fayda olarak herkesin kullandığı bir servis iken, modern yaşamın günah keçisi olmaya doğru gidiyordu. İlişkilerdeki samimiyeti ortadan kaldıran , eskiyi yok eden geleneksel kültürün yok edecisi olarak anılmaya başlamıştı.

Son dönemlerde MSN kendini anlatmaya başladı. Bu uygulamalardan en başarılısı ise MSN kadını. MSN kelebeği kadının saçına konuyor ve kadına biçilen yeni rolde katkısını vurguluyor.

Geleneksel anlamda kadın toplumsal beklentileri yerine getiren , çocuğuna bakan bir model iken MSN kelebeği kadını özgür , kendi hayatını seçen , erkek kadar ifade hakkı olan bir role taşıdığını , böyle bir kimliğe katkısı olduğunu vurguluyor.

Markanızı boş bıraktığınızda nasıl yabani otların büyüdüğünü görebiliyor musunuz? Yüzeyselliği ifade eden bir MSN algılamasının nasıl , kadına verilen yeni rolde katkısı olan bir etkene dönüşebileceğini …

TwitterTakip

No comments:

free web site hit counters

Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us